Foto av St Mellion Golf & Country Club
Foto av St Mellion Golf & Country Club
Foto av St Mellion Golf & Country Club
Foto av St Mellion Golf & Country Club
Foto av St Mellion Golf & Country Club

Adress: St. Mellion, Saltash, Plymouth, Cornwall, PL12 6SD, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.st-mellion.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på St. Mellion Golf & Country Club


Det finns ingen anledning att planera en bra flykt med tidsdelning på St Mellion Golf and Country Club, som allt är redan till hands vid detta paradis beläget i Cornwall, England. Med en otrolig pris-till-värde-särskilt när du köper till återförsäljningspriser - är denna utväg det ultimata i raffinerad elegans och sann lyx. Utrustad speciellt mot golfare, men inte skimping på anläggningar för de mindre sportiga typerna av semesterfirare, har denna utväg mästerskapsfaciliteter och rabatterade greenfee. Njut av en fantastisk start på din sommar med bekvämligheter som passar alla, inklusive en simbassäng, spa, två restauranger på plats och ett fullt gym. Du kommer att vara omhändertagen från den tid du anländer till den tid du ångerligen måste lämna.

Anläggningen erbjuder nittonhundratalet tidsdelning loger, vissa med balkongutsikt över golfbanan och en bastu-svit. Revel i denna golfhamn med fulla Nicklaus och Kernow-kurser, ta hela familjen till 5-håls kort kursen, och starta barnen golf med onsite Junior Academy och Kids Club. Medan det är under par är det bra när du golfar, Rese och fritid tror att du aldrig kommer att få en erfarenhet av under paritet med tidsdelning på St Mellion Golf and Country Club.

St. Mellion

St Mellion Golf & Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpassning, Konferensmöjligheter, Träningsutrustning, Golf, Gym, Restaurang, Bastu, Squash, Pool (inomhus), Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (10.0 miles), Fiske (3.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Live underhållning (9.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Vattenskidor (10.0 miles)
Flygplats
Plymouth - (14 miles - 22 km)
Checka in ut
lördag

Köper St Mellion Golf & Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr St Mellion Golf & Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med St Mellion Golf & Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på St Mellion Golf & Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av St Mellion Golf & Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med St Mellion Golf & Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder St Mellion Golf & Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.