Foto av Sunset Bay Club av Diamond Resorts
Foto av Sunset Bay Club av Diamond Resorts
Foto av Sunset Bay Club av Diamond Resorts
Foto av Sunset Bay Club av Diamond Resorts
Foto av Sunset Bay Club av Diamond Resorts

Adress: Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till försäljning och uthyrning på Sunset Bay Club av Diamond Resorts


Allt finns på Sunset Bay Club av Diamond Resorts, som ligger strax utanför Playa de las Americas i tenerife, Spanien - speciellt om det du söker i ditt timeshare ägande är några av de finaste boende på Kanarieöarna. Inte bara kommer du att uppleva rymliga lägenheter och toppklass faciliteter, du kommer också att dra nytta av stora balkonger för att njuta av den fantastiska natursköna utsikten som endast finns på Kanarieöarna. De vita kubiska enheterna som präglas av orten kommer att påminna dig om kustgriekenland medan du kopplar av på en solstol av någon av de två stora poolerna - uppvärmd och uppvärmd.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts passar alla typer av resor, oavsett om du är en familje-, par-, grupp- eller solo-resenär - det finns något för alla med denna utväg som har familjevänliga stränder och barer, tillsammans med det pulserande Veronicas nattliv bara tio minuters promenad bort. Rese och fritid Är stolta att erbjuda för återförsäljning tidsdelning Egenskaper på denna utväg, att veta att om det är sol, hav, sand och otroliga lokala restauranger du letar efter, blir du inte besviken.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool
Närliggande faciliteter
Strand, Båtliv, Kasino, Motionutrustning, Fiske, Golf (3.0 miles), Frisör, Hälsoklubb, Ridning, Live underhållning, Bastu, Dykning, Squash, Tennis, Vattenskidor, Bubbelpool / vindsurfing, Windsurfing (1.0 miles )
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
Fredag ​​tisdag

Köper Sunset Bay Club av Diamond Resorts timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Sunset Bay Club av Diamond Resorts innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunset Bay Club av Diamond Resorts varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunset Bay Club av Diamond Resorts

Travel & Leisure Group specialiserar sig också i att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sunset Bay Club av Diamond Resorts fastighet. Så om du har det Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Sunset Bay Club av Diamond Resorts.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Sunset Bay Club av Diamond Resorts kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.