Foto av Sunset Bay Club på Torviscas
Foto av Sunset Bay Club på Torviscas
Foto av Sunset Bay Club på Torviscas
Foto av Sunset Bay Club på Torviscas
Foto av Sunset Bay Club på Torviscas

Adress: Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sunset Bay Club på Torviscas


Allt är till hands vid Sunset Bay Club på Torviscas, som ligger strax utanför Playa de las Americas i tenerife, Spanien - speciellt om det du söker i ditt timeshare ägande är några av de finaste boende på Kanarieöarna. Inte bara kommer du att uppleva rymliga lägenheter och toppklass faciliteter, du kommer också att dra nytta av stora balkonger för att njuta av den fantastiska natursköna utsikten som endast finns på Kanarieöarna. De vita kubiska enheterna som präglas av orten kommer att påminna dig om kustgriekenland medan du kopplar av på en solstol av någon av de två stora poolerna - uppvärmd och uppvärmd.

Sunset Bay Club på Torviscas passar alla typer av resor, oavsett om du är en familj, par, grupp eller ensamresenär - det finns något för alla med denna semesteranläggning med familjevänliga stränder och barer, tillsammans med det pulserande Veronicas nattliv bara tio minuter ' gå iväg. Rese och fritid Är stolta att erbjuda för återförsäljning tidsdelning Egenskaper på denna utväg, att veta att om det är sol, hav, sand och otroliga lokala restauranger du letar efter, blir du inte besviken.

Sunset Bay Club på Torviscas Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool
Närliggande faciliteter
Strand, Båtliv, Kasino, Motionutrustning, Fiske, Golf (3.0 miles), Frisör, Hälsoklubb, Ridning, Live underhållning, Bastu, Dykning, Squash, Tennis, Vattenskidor, Bubbelpool / vindsurfing, Windsurfing (1.0 miles )
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
Fredag ​​tisdag

Köper Sunset Bay Club vid Torviscas timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Sunset Bay Club på Torviscas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunset Bay Club på Torviscas varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunset Bay Club på Torviscas

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sunset Bay Club på Torviscas egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Sunset Bay Club på Torviscas.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Sunset Bay Club på Torviscas kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.