Foto av Scandinavian Village
Foto av Scandinavian Village
Foto av Scandinavian Village
Foto av Scandinavian Village
Foto av Scandinavian Village

Adress: Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1PF
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.scandinavian-village.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Scandinavian Village


Det dramatiska landskapet i Aviemore, Skottland sätter takten för en intim och avkopplande semester på skandinavisk by bland lila kullar, snötäckta bergstoppar och fascinerande lochs. Väl inom Cairngorms National Park är det svårt att inte njuta av semesteret av en livstid här. Möblerad med skandinaviskt tall kan gästerna välja mellan femtiofem attraktiva tidsdelning lägenheter, sviter och villor. Boenden är uppvärmda och har en dubbel eller dubbelsäng med extra kojer i vissa rum. Alla är fullt utrustade med satellit-TV och DVD-spelare, telefon och kök med ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

Rese och fritid timeshare mäklare särskilt som det huvudsakliga badrummet med en full storlek bad och separat power shower. Villorna har dessutom tvättmöjligheter medan lägenheterna har gästtvätt. Barnsängar, barnstolar, sängvaktar, trappgrindar, hårtorkar och rullstolar är tillgängliga på begäran. Dessutom erbjuder gratis Wi-Fi och en parkeringsplats bekvämlighet. I receptionen är ett atmosfäriskt vardagsrum med utmärkt utsikt över bergen charmiga gäster. Det har också en stor matplats, TV och DVD-spelare. Visst är allt du behöver för en fantastisk semester på plats på Skandinavisk by.

Skandinaviska byns anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Tvätt
Närliggande faciliteter
Skidåkning (närliggande), Längdskidåkning (2.0 miles), Skidåkning (8.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (6.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (Närliggande), Sjön (1.0 miles) , Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Skidskola (8.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vindsurfing (6.0 miles),
Flygplats
Inverness - (41 miles - 65 km)
Checka in ut
lördag

Köper Scandinavian Village timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr skandinavisk by innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Skandinavisk by, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Scandinavian Village

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja skandinaviska byns egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Scandinavian Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av skandinavisk by kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.