Foto av RCI Pure Points
Foto av RCI Pure Points
Foto av RCI Pure Points
Foto av RCI Pure Points
Foto av RCI Pure Points
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.rci.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på RCI Pure Points


RCI Pure Points-systemet anses vara ett av världens största poängbaserade system. RCI Pure Points ger medlemmar tillgång till RCIs hela nätverk av anslutna orter. Poäng anses vara ett flexibelt alternativ till det traditionella "veckans utbytessystem", där "trading power" i din vecka bestämmer utbytesmöjligheter.

Den som vill köpa RCI Pure Points kommer att upptäcka att det finns några enkla regler som är inblandade i att göra det. Lägenheter i högsta semesterperioder kostar fler poäng än samma enheter jämfört med lågsäsongsholiday. En 1-rumslägenhet har ett lägre poängvärde än en två sovrums enhet under samma tidsperiod.

En stor fördel med RCI Pure Points är att de inte är bundna till användningsrätten för någon annan timeshare-tillgång, plus att ägarna kan sälja dem privat eller genom välrenommerade återförsäljningsföretag, såsom Travel & Leisure Group.

Ytterligare fördelar med att använda RCI-poäng är att de tillåter dig att byta ut en del av dem för rabatter på reseprodukter och tjänster som hotelllopp, flygbiljett eller biluthyrning med mera. RCI Pure Points kan till och med användas på ett urval av kryssning semester inklusive kryssning extra semester på RCI medlemmar endast specialpriser.

RCI poäng Traditionell veckanvändning
Resa när som helst på året Reser samma vecka eller säsong varje år
Välj den enhetstorlek du behöver Stanna i samma eller mindre enhetens storlek
Välj mellan 7, 10, 15, 21 nätter eller mer beroende på hur du vill använda dina poäng 7 nätter minsta användningen
Bo för en natt eller mer på RCI Points resorts Måste användas för en hel vecka
Bo på globala orter inklusive RCI Gold Crown resorts Ingen tillgång till RCI Points Resorts eller RCI Points Partners
Välj den incheckningsdag du vill ha på en RCI Points-utväg Anläggningen berättar vilken dag du måste checka in
Använd dina RCI-poäng för att boka en lägenhet, boka ett flyg, hyra bil, ta en kryssning, få underhållningsbiljetter och mer! Använd din timeshare för boende bara

Köper RCI Pure Points timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr RCI Pure Points innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med RCI Pure Points varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid RCI Pure Points

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja RCI Pure Points fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med RCI Pure Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av RCI Pure Points kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.