Foto av Passage House Club Hotel
Foto av Passage House Club Hotel
Foto av Passage House Club Hotel
Foto av Passage House Club Hotel
Foto av Passage House Club Hotel

Adress: Kingsteignton, Newton Abbot
Devon, TQ12 3QH, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.passagehousegroup.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till försäljning och uthyrning på Passage House Club Hotel


Ägare hälsas varmt välkomna till Passage House Club Hotel lägenheter och faciliteter. Placerad strategiskt så att gästerna kan njuta av utsikten över floden och mynningen samtidigt som de fångar maximalt solljus. Passage House Club är det perfekta stället att luta dig tillbaka, koppla av och se världen gå förbi. Passage House Club har faciliteter av hög standard, inklusive en restaurang, pool och gym.

Passage House Club Hotel Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Minikitchen), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Fitnessutrustning, Fiske, Gym, Tvättservice, Restaurang, Bastu, Pool (inomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (4.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (7.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (Närliggande), Sjön (2.0 miles), Levande underhållning (7.0 miles) Faciliteter (Närliggande), Squash (2.0 miles), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (1.0 miles),
Flygplats
Exeter - (20 miles - 32 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Passage House Club Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Passage House Club Hotel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Passage House Club Hotel varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Sälj och återförsäljning på Passage House Club Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Passage House Club Hotel-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Passage House Club Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Passage House Club Hotel kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.