Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges

Adress: Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1QN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.higvc.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Hilton Coylumbridge Highland Lodges


En vinnare av den eftertraktade RCI Gold Crown-priset. En destination med otrolig uppmärksamhet på detaljer. En utväg som ligger i Highlands of skottland. Detta är tidsdelning Med Hilton Grand Vacations Club vid Coylumbridge, inbäddat vid foten av Cairngorm Mountains. De nordisk-inspirerade ljung- och tallstugorna som utgör uppehållet boende är teman runt rymden och ljuset, dekorerad med en blandning av traditionella och moderna detaljer som helt och hållet interfolierar.

Din sovsal med två eller tre sovrum, sovande sex eller åtta personer, är tillräckligt rymlig för att alla ska trivas, oavsett om du snubblar in och ut mellan vattensporter och whiskyprovningar eller spenderar en kväll som hänger ihop i bekvämligheten av hemmet. Som omgivning. Få det mesta ut av panoramafönstren för att ta in den fantastiska Highland-utsikten från bekvämligheten av ditt bergsställe och njut av hotellets inomhuspooler som är öppna året runt.

På kvällen erbjuder liveunderhållning något för alla på Woodshed Bar-som också serverar luncher och snacks, och är endast vuxna efter 8pm. Eller du kan helt enkelt koppla av i din öppna lounge med ditt fulla underhållningssystem till ditt förfogande. För en lugn skotsk semester, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning Med Hilton Grand Vacations Club på Coylumbridge.

Faciliteter på Hilton Coylumbridge Highland Lodges

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnomsorg, Frisör, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (4.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (9.0 miles), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Sjö (1.0 miles) ), Medicinsk utrustning (i närheten), Skidskola (4.0 miles), Vattenskidåkning (9.0 miles),
Flygplats
Inverness - (25 miles - 40 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Hilton Coylumbridge Highland Lodges timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Hilton Coylumbridge Highland Lodges innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hilton Coylumbridge Highland Lodges varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hilton Coylumbridge Highland Lodges

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja egenskapen Hilton Coylumbridge Highland Lodges. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Hilton Coylumbridge Highland Lodges.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Hilton Coylumbridge Highland Lodges kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.