Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club

Adress: Paradise Club, Calle Galicien Nummer 6, Torviscas Alto, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Fractional Ownership på Paradise Club


Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

En bra flykt till paradiset är precis vad du får med Fraktionerat ägande På Club La Costa Paradise Club. Ta en vecka bort från ditt vardag och befinner dig förtrollad av charmen och allure av denna höga standard resort i tenerife, Spanien - Känd av de lokala invånarna som den eviga våren. Oavsett vilken tid på året du går får du uppleva gott väder på ett fantastiskt läge som verkar som om det gjordes speciellt för din semester. Tillbringa dina dagar med den uppvärmda fria poolen, ligga i jacuzzin, hålla din rutin i fitnesscentret och njut av utsikten över La Gomera från din solnedgångna balkong.

Detta fraktionella ägande är knutet till Club La Costa poängprogram som ger dig flexibiliteten i världsomspännande resor i hela CLCs portfölj av orter.

Rymliga lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver om du vill laga dina egna måltider, eller du kan äta i stil på hotellets restauranger. Ta en tur till Tiede National Park för att utforska månlandskapet. Koppla av på kvällarna med en cocktail. Bråkigt ägande Vid denna underbara utväg kommer du att ge år efter år av förtjusta minnen, så för din nästa semesterinvestering, Rese och fritid Rekommenderar att överväga Club La Costa Fractional Ownership På Paradise Club.

Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club-faciliteterna

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Hälsoklubb i närheten, Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia
Checka in ut
Fredag ​​tisdag

Köpklubb La Costa Fractional Ownership Paradise Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Bråkigt ägande Paradise Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Fraktionellt ägande Paradise Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.