Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol

Adress: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Fractional Ownership på Marina del Sol


Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

En destination året runt som Costa del Sol, Spanien, Ger alla semesterfirare möjlighet att fly till sol, hav och sand när stressen i det dagliga livet och dåligt väder blir för mycket, vilket gör att tidsdelning Här en idealisk semesterinvestering. Club La Costa Fraktionalt ägande på Marina Del Sol erbjuder mer än bara tillgång till de många närliggande stränderna. Du kommer aldrig att bli uttråkad med det brett utbud av bekvämligheter och aktiviteter, antingen inom eller kort avstånd från orten. Dess unika layout innebär att även under högsäsong kan du koppla av i fred. Boendet består av studio, en och två-rumslägenheter som ger dig möjlighet att bestämma exakt vad du behöver när du är borta.

Väntar på dig på orten finns tre pooler, en mängd restauranger och snackbarer, som sträcker sig från familjeföretag till mysiga krokar reserverade för par och ett underhållningsprogram med olika shower och hela barnklubb. Njut av att vakna upp till soluppgången, en arbetsdag på din solbränna eller utforska det välbärgade lokala området och njut av cocktails när solen går ner. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning För återförsäljning med Club La Costa Bråkdelskap i Marina Del Sol.

Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga, 17 miles
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köp Club La Costa Bråkdel Ägarskap Marina del Sol timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Bråkig ägarskap Marina del Sol

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club del Costa Egenskap Marina del Sol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club La Costa Fraktionellt ägande Marina del Sol kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.