Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Adress: Område Betolovoto 2760, Razlog, Bulgarien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.balkanjewel.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

Omgivet av den fantastiska Pirin, Rila och Rhodopes bergskedjor, är Diamond Resorts Fractional vid Balkan Jewel i Razlog Valley, inget annat än häpnadsväckande. Men människor kommer inte bara här för åsikterna. Detta boende lägger en premie på en aktiv semester och behandlar gästerna till en enkel tillgång till de bästa skidbackarna i Östeuropa. Det har också utsikt över Pirin Golf Course och är perfekt för entusiaster som försöker erövra en ny golfutmaning. Oändliga möjligheter till fiske, ridning, vandring, mountainbike, forsränning och snowboard är också tillgängliga.

Den stora äventyrsandan i orten är bara överträffad av sina rymliga och kompletta lägenheter som erbjuds Fraktionerat ägande. Rese och fritid Timeshare mäklare hitta dessa boende den perfekta platsen för vila och avkoppling efter en betydande dag ut. Varje erbjuder komfort med bekvämligheter som uppvärmning, Wi-Fi-anslutning, bäddsoffa, kabel-TV, delvis utrustat kök och badrum eller duschrum. Slutligen andra faciliteter att njuta av på Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel inkluderar en lobbybar och restaurang, gym och spa, skidrum och gratis buss till skidlift och golfbana, barns lekområde, inomhus spelrum och uppvärmd simning Pool och bubbelpool. Alla gemensamma utrymmen är också rullstolsanpassade.

Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel Facilities

Enhetsfaciliteter
Kassaskåp: På rummet
Resort faciliteter
Badkar, Dammsugare, Pool, Fitnessrum, Spa, Utomhus - Swimmingpool utomhus: Ja, Biluthyrning, Tvättservice, Livsmedelsaffär, Internetanslutning i allmänna utrymmen (avgifter kan tillkomma): Trådlöst internet Tillgång, Lekplats, Barnomsorg
Närliggande faciliteter
Safari, utförsåkning, jakt, fiske, ridning, helikopter / flygplan sightseeing, golf, snowboard lektioner, cykling
Flygplats
Sofia (175km)
Checka in ut
Lördag 17: 00

Köpa Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Diamond Resorts Bråkigt ägande Balkan Juvel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.