Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Adress: Område Betolovoto 2760, Razlog, Bulgarien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.balkanjewel.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Den senaste semesterägande produkten spänner verkligen tradition! Bråkigt ägande är ett nytt sätt att äga semester (tidsdelning). Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Varje år tilldelas du ett visst antal fraktionerade punkter som du kan använda var som helst du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök dem alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare okänd om den inte används utbytesföretag. När hyresrätten upphör så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sitt snitt. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktionerade poäng kan användas på någon av orterna i deras imponerande portfölj.

Utforska de olika destinationerna och länderna, lyxen av Diamond Resorts över hela världen och kom ihåg att året därpå kan du bara välja en annan tidsdelad semesterort i ett annat land. Under en livstid med underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna rekommenderar Travel and Leisure Group starkt att överväga delaktighet med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nu för att få veta mer om detta underbara tidsdelningsalternativ som nu finns på återförsäljningsmarknaden, "till en bråkdel av resortens ursprungliga pris".

Omgivet av den fantastiska Pirin, Rila och Rhodopes bergskedjor, är Diamond Resorts Fractional vid Balkan Jewel i Razlog Valley, inget annat än häpnadsväckande. Men människor kommer inte bara här för åsikterna. Detta boende lägger en premie på en aktiv semester och behandlar gästerna till en enkel tillgång till de bästa skidbackarna i Östeuropa. Det har också utsikt över Pirin Golf Course och är perfekt för entusiaster som försöker erövra en ny golfutmaning. Oändliga möjligheter till fiske, ridning, vandring, mountainbike, forsränning och snowboard är också tillgängliga.

Den stora äventyrsandan i orten är bara överträffad av sina rymliga och kompletta lägenheter som erbjuds Fraktionerat ägande. Rese och fritid Timeshare mäklare hitta dessa boende den perfekta platsen för vila och avkoppling efter en betydande dag ut. Varje erbjuder komfort med bekvämligheter som uppvärmning, Wi-Fi-anslutning, bäddsoffa, kabel-TV, delvis utrustat kök och badrum eller duschrum. Slutligen andra faciliteter att njuta av på Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel inkluderar en lobbybar och restaurang, gym och spa, skidrum och gratis buss till skidlift och golfbana, barns lekområde, inomhus spelrum och uppvärmd simning Pool och bubbelpool. Alla gemensamma utrymmen är också rullstolsanpassade.

Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel Facilities

Enhetsfaciliteter
Kassaskåp: På rummet
Resort faciliteter
Badkar, Dammsugare, Pool, Fitnessrum, Spa, Utomhus - Swimmingpool utomhus: Ja, Biluthyrning, Tvättservice, Livsmedelsaffär, Internetanslutning i allmänna utrymmen (avgifter kan tillkomma): Trådlöst internet Tillgång, Lekplats, Barnomsorg
Närliggande faciliteter
Safari, utförsåkning, jakt, fiske, ridning, helikopter / flygplan sightseeing, golf, snowboard lektioner, cykling
Flygplats
Sofia (175km)
Checka in ut
Lördag 17: 00

Köpa Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Diamond Resorts Bråkigt ägande Balkan Juvel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.