Foto av Cromer Country Club
Foto av Cromer Country Club
Foto av Cromer Country Club
Foto av Cromer Country Club
Foto av Cromer Country Club

Adress: Cromer Country Club, Overstrand Road, Cromer, Norfolk, NR27 0DJ, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Cromer Country Club


Välkommen till tidsdelning med Cromer Country Club, en plats som erbjuder så många stora egenskaper, är det svårt att räkna dem alla. Beläget i Norfolk, England, utvägen fördelar från en befäst hillside position bara ett stenkast från Cromer Beach, och granne med den historiska Royal Cromer Golf Club. Boendet består av lägenheter från studio till tre sovrum, tillsammans med villor för större partier, som utsetts med alla moderna bekvämligheter som behövs för en självhushållsresa. Om du hellre inte vill laga mat medan du är ute, erbjuder anläggningen en fantastisk restaurang på plats med ett brett utbud av rätter till mycket rimliga priser.

Lokala faciliteter inkluderar ett familjevänligt äventyrspark, det närliggande Sea Life Center där du kan komma nära dig med en mängd vattenlevande liv, Cromer Pier - bara en kort promenad från orten och vinnaren av Årets Pier 2015 - och Sandringham House, lands reträtt av den kungliga familjen. Efter att utforska lokala attraktioner, koppla av i ditt rymliga vardagsrum eller njut av en föryngrande behandling på hotellets spa. För verkligen engelska tidsdelning med utmärkta bekvämligheter, Rese och fritid är glad att erbjuda för återförsäljning Cromer Country Club.

Cromer Country Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Motionutrustning, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Pool (inomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (15.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (I närheten), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning, I närheten, Squash
Flygplats
London Heathrow - (150 miles - 241 km)
Checka in ut
lördag

Köper Cromer Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Cromer Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Cromer Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Cromer Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Cromer Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Cromer Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Cromer Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.