Foto av Club La Costa Sierra Marina
Foto av Club La Costa Sierra Marina
Foto av Club La Costa Sierra Marina
Foto av Club La Costa Sierra Marina
Foto av Club La Costa Sierra Marina

Adress: Sierra Marina, Ctra. De Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Club La Costa på Sierra Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Om det du letar efter i tidsdelning or Fraktionerat ägande Är ett idealiskt läge, rymligt boende och högkvalitativa faciliteter, se längre än Club La Costa på Sierra Marina. Beläget i Malaga, Spanien, Kan denna utväg på Costa del Sol skryta upp till fjorton solstimmar varje dag vid vissa tider på året - perfekt för att arbeta med solbränna medan du lägger dig vid en av de sex poolerna på platsen.

Maten görs enkelt genom att inkludera fullt utrustat kök, inklusive mikrovågsugn och spis, i din enkelt men smakfullt inredda lägenhet, och det finns också många restauranger och kaféer på platsen.

Det är lätt att komma runt med den kostnadsfria pendelservice som betjänar de olika delarna av orten. Om du vill utforska det lokala området, med oändligt många sevärdheter och attraktioner, är det ungefär en tio- till tjugo minuters promenad till centrum - eller du kan utnyttja de pålitliga lokala transporttjänsterna för att komma runt. Njut av utsikten över havet eller bergen från din balkong eller uteplats. Rese och fritid Tror att om du funderar på det tidsdelning or Fraktionerat ägande, Du skulle väl rekommenderas att överväga Club La Costa på Sierra Marina.

Club La Costa Sierra Marina Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, pool,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (i närheten), Strand i närheten, Casino (9.0 miles), Barnomsorg (i närheten), Motionutrustning (2.0 miles), Spelrum (i närheten), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (Närliggande), Levande underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Snackbar (i närheten), Squash (2.0 miles), Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (2.0 miles) , Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
Malaga - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köpklubb La Costa Sierra Marina timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Sierra Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Sierra Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Sierra Marina

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Sierra Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Sierra Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club La Costa Sierra Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.