Foto av Westgate Lakes Resort
Foto av Westgate Lakes Resort
Foto av Westgate Lakes Resort
Foto av Westgate Lakes Resort
Foto av Westgate Lakes Resort

Adress: 10000 Turkiet Lake Road, Orlando, FL 32819, Florida, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.westgateresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Westgate Lakes Resort and Spa


Rese och fritid Timeshare mäklare är stolta över att presentera det idealiskt belägna, tropiska paradiset Westgate Lakes Resort i soliga Orlando. En fantastisk timeshare resort, det finns i närheten av Sea World, Disney, Universal Studios och alla vattenparker, så det finns alltid mycket att se och göra! Anläggningen själv spelar värd för många planerade aktiviteter, inklusive ägar frukostar, poolgrillar, en veckovis tennisklubb, sportbanor, tillsammans med alla sju av de uppvärmda utomhuspoolerna. Som om det inte var tillräckligt, kan gästerna dra nytta av det utsökta Serenity Spa på plats för att vispa sina problem med ett brett utbud av behandlingar och terapier att välja mellan.

Njut av den lugna utsikten över Westgate Lakes Resort medan du dricker i solen, eller tar en kort bilresa till en av många närliggande stränder. Ta lite tid för dig och din signifikanta andra medan barnen har oändliga roliga på Kids Club, catering i åldrarna två till tolv år gammal. Få en pizza levererad efter en dag på en av de omgivande nöjesparkerna. timeshare På denna populära utväg kommer alltid att tillgodose alla dina semesterbehov och ge dig en fantastisk plats att bo under din nästa Florida-brytning.

Westgate Lakes Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, VCR eller DVD
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Båt Marina / Lansering, Klubbhus, Dagspa, Fitnessrum - Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tvättservice, Lekplats, Husdjur tillåtet, Lekplats, Restaurang, Segling, Bastu eller ångbad, Pool - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Spabadkar eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Underhållning - Live, Golf, Simbassäng - Inomhus, Vattenskidor
Flygplats
Orlando / MCO8 Miles / 13 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Westgate Lakes Resort timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Westgate Lakes Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate Lakes Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Westgate Lakes Resort

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Westgate Lakes Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Westgate Lakes Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Westgate Lakes Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.