Foto av Westgate Vacation Villas
Foto av Westgate Vacation Villas
Foto av Westgate Vacation Villas
Foto av Westgate Vacation Villas
Foto av Westgate Vacation Villas

Adress: Westgate Vacation Villas, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.westgateresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Westgate Vacation Villas


Westgate Vacation Villas Resort and Spa erbjuder ett utbud av studior, ett och två sovrum fullt möblerade villor att välja mellan. Anläggningen ligger bara en kilometer från Walt Disney World Resort, Orlando, Florida, i en del av Orlando som är känd för sina sevärdheter, familjevänliga restauranger och shoppingaktiviteter.

Rese och fritid timeshare mäklare är glada att rapportera att orten har fjorton uppvärmda pooler, fjorton bubbelbad och en barnbad. Vidare utväg aktiviteter inkluderar basket, tennisbanor, cykeluthyrning, spelrum med klassiska spel och air hockey, hästskor, lekplats, minigolf, båtuthyrning och beachvolleyboll.

Mat på Westgate Vacation Villas Resort och Spa erbjuder ett brett utbud av alternativ. Drafts Sports Bar erbjuder en daglig lunch och middag med ett urval av hamburgare, pizzor och aptitretare samt ett urval av utkast och flaskor. Andra restauranger inkluderar Joe's Pizza, som serverar färska pizzor som är tillgängliga för pickup eller leverans, och en Starbucks i paviljongen. Det finns också poolbarer som erbjuder cocktails, öl och läsk samt en mini-marknad och deli, så tidsdelning Ägarna på orten kan lägga upp sina livsmedel och vet att allt är till hands.

Westgate Vacation Villas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barn s Pool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsaffär, Sjö, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Lekplats, Snacksbar, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (60.0 miles), Golf (4.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande)
Flygplats
Orlando International - (25 miles - 40 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köper Westgate Vacation Villas timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Westgate Vacation Villas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate Vacation Villas varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Westgate Vacation Villas

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Westgate Vacation Villas. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Westgate Vacation Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Westgate Vacation Villas kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.