Foto av Rhinefield House
Foto av Rhinefield House
Foto av Rhinefield House
Foto av Rhinefield House
Foto av Rhinefield House

Adress: Rhinefield Road, Brockenhurst, Hampshire, SO42 7QB,
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Rhinefield House? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Detta lanthus, byggt på platsen för en kunglig jaktstuga, ligger i 40 tunnland anlagda grunder i det vackra New Forest-området. East Wing-karaktärslägenheterna ligger på tre våningar (inga hissar). Kvalitetshotell bekvämligheter är tillgängliga, inklusive en uppvärmd utomhuspool under sommarmånaderna. Huvudbanestationen vid Brockenhurst ligger tre miles away. Bournemouth, Salisbury, Portsmouth och Southampton ligger inom räckhåll, och London är bara en två timmars järnvägsresa. Det finns inga organiserade aktiviteter på plats, och en bil rekommenderas.

Köper Rhinefield House timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Rhinefield House innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Rhinefield House varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Rhinefield House

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Rhinefield House. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Rhinefield House.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Rhinefield House kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.