Foto av Regency Heights på Neptuno
Foto av Regency Heights på Neptuno
Foto av Regency Heights på Neptuno
Foto av Regency Heights på Neptuno
Foto av Regency Heights på Neptuno

Adress: C / o Regency Club, Calle Catalu? A 2
Urbanizacion Torviscas Alto
Adeje, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Regency Heights på Neptuno


Vyd utsikt över Atlanten gör en semester i Regency Heights vid Neptuno transcendent. Beläget i de vackra bergen i Teneriffa, Spanien, tidsdelning gästerna är omgivna av den paradisiala skönheten i Playa de las Americas och drivs av den kinetiska atmosfären av omgivande affärer, nöjen och stränder.

Men innan du omger den livliga lokala scenen, luxuriate i de hundra exklusiva lägenheterna som sover fyra till åtta personer. Designermöblerna lägger till överdådighet till varje bostad, medan en komplett uppsättning bekvämligheter garanterar din njutning, inklusive plysch ett eller två sovrum, ett komplett kök, separat vardagsrum med soffa och satellit-TV med video, Wi-Fi, grillutrustning och privat badrum med hårtork. Rese och fritid timeshare mäklare prisar särskilt de terrasser som presenterar sublima havsutsikt.

Lika behagligt är poolområdet med en bar och solterrass där du kan titta på små smycken med ljutpil över vattnet medan du solar. Det finns också en restaurang på plats, samt en dedikerad 24-timmars reception. Andra aktiviteter att njuta av på fritiden i Regency Heights i Neptuno inkluderar sport- och vattensportaktiviteter, vandring, ett besök i den traditionella fiskebyen, glasbottna båtturer och valskådning.

Regency Heights på Neptuno Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Tvättservice, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Dykning (1.0 miles) Shoppingområde (1.0 miles), squash (närliggande), tennis (närliggande), vattenskidor (1.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, tisdag

Köper Regency Heights vid Neptuno timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Regency Heights på Neptuno innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Regency Heights på Neptuno varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Regency Heights på Neptuno

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Regency Heights i Neptuno. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Regency Heights på Neptuno.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Regency Heights i Neptuno kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.