Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort

Adress: Panarets Royal Coral Bay Resort, 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Paphos, Cypern
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.royalcoralbay.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Panarets Royal Coral Bay Resort


Fly till paphos Cypern, En destination som ofta förbises av semesterfirare, med tidsdelning På Panarets Royal Coral Bay resort. Du kommer att välkomnas till en elegant lägenhet, fullt utrustad med allt du behöver för en avkopplande semester. Några steg leder dig till en liten, men säker och fantastisk, Medelhavsstrand, och komplexet ser ut över havet och erbjuder fantastisk havsutsikt. Denna utväg har slog precis rätt balans mellan modern och traditionell design, och anläggningarna är allt du kan förvänta dig, inklusive full spa, ett gym, lekplats och både inomhus och utomhuspooler.

Anläggningen erbjuder också en rad cateringalternativ, från självhushåll till allt inklusive. Frukost serveras i buffé och lunch och middag serverar bordservice. Alla måltider är nyberedda med lokala ingredienser, menyn ändras varje natt (bortsett från den veckovisa grillnatten), och diskar som erbjuds tillgodose de flesta smakerna - med minst ett erbjudande är en lokal maträtt, så du kan prova autentisk cypriotisk mat. Om du vill äta ute och verkligen fördjupa dig i den lokala kulturen, hittar du massor av barer och restauranger i närheten. För tidsdelning Som erbjuder fantastiskt värde och utbud, Rese och fritid Rekommenderar att Panaretis Royal Coral Bay beaktas.

Köper Panaretis Royal Coral Bay Resort timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Panaretis Royal Coral Bay Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Panaretis Royal Coral Bay Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Panaretis Royal Coral Bay Resort

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Panaretis Royal Coral Bay Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Panaretis Royal Coral Bay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Panaretis Royal Coral Bay Resort kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.