Foto av Marriotts Playa Andaluza
Foto av Marriotts Playa Andaluza
Foto av Marriotts Playa Andaluza
Foto av Marriotts Playa Andaluza
Foto av Marriotts Playa Andaluza

Adress: Marriott's Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Playa Andaluza


Charmen, traditionen och elegansen: det kan inte vara annat än Marriott's Playa Andaluza i hjärtat av Costa del Sol, Malaga, Spanien. Marriott timeshare resorts är kända för sina höga krav, och denna utväg är inte annorlunda. Beläget på den fantastiska stranden Matas Verde, kommer utsikten att vara magnifika tjugofyra timmar om dagen, oavsett om du tar en promenad längs strandpromenaden eller provar lokala maträtter i närheten av närliggande matställen. Shopping på "Millionaire Paradise" i Puerto Banus är bara ett stenkast från orten, tillsammans med en hel region med ursprungliga andalusiska byar som överskrider tiden.

Rese och fritid Är glada att erbjuda tidsdelning Till återförsäljning på Marriott's Playa Andaluza, inte bara på grund av dess rikedom av lokala bekvämligheter och moderna bekvämligheter, men också på grund av dess överflöd av lyxtillbehör, till exempel badrum som innehåller extra stora bubbelpooler, ett internationellt spa och ett pulserande närliggande nattliv som Indikerar allt som är bra om spansk underhållning. Spela några omgångar golf under dagen medan dina barn har kul på den övervakade barnpoolen eller El Torito Kids Club, njut av avslappnad poolside middag, utforska lokala hantverksmarknader, eller bara vila och koppla av - det finns verkligen något för alla.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-8, 45-50
Gold 9-26, 36-44, 51-52
Gold Holiday N / A
Platina 27-35

Köpa Marriotts Playa Andaluza timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Marriotts Playa Andaluza innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Playa Andaluza, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Playa Andaluza

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Playa Andaluza. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts Playa Andaluza.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marriotts Playa Andaluza kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.