Bild på Marriott's Grand Chateau
Bild på Marriott's Grand Chateau
Bild på Marriott's Grand Chateau
Bild på Marriott's Grand Chateau
Bild på Marriott's Grand Chateau

Adress: Marriott's Grand Chateau, 75 E Harmon Ave, NV 89109, Las Vegas, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriott.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Marriott's Grand Chateau? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Las Vegas, USA: Det är praktiskt taget synonymt med vice och debauchery. Men med tidsdelning På Marriott's Grand Chateau, kommer du att kunna uppleva en annan sida av Sin City. Denna anläggning erbjuder en vilsam och lugn oas, samtidigt som den ligger nära hjärtat av spänningen på Strip. Låt Marriott transportera dig till södra Frankrike, genom vilket inredningen var inspirerad, och ger dig en mängd moderna bekvämligheter som komplement till din komfort, inklusive ett stort vardagsrum med separat matsal, fullt utrustat kök, king size-säng och bad och dusch.

Miracle Mile shopping är bara tvärs över gatan, och du är bara ett stenkast från ljuset och sevärdheterna i stripen: alla kasinon, naturligtvis inklusive MGM Grand och Bellagio-men också Madame Tussauds, Cirque du Soleil och , en kort bilresa bort, öken sevärdheter som Grand Canyon och Hoover Dam.

Rese och fritid kunde inte vara mer glada att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på Marriott's Grand Chateau-det är den typ av utväg som passar alla från par och familjer till grupper och till och med affärsresenärer. Kom bort från allt ljud och folkmassor, njut av betjänad parkering och takpool och bar och koppla av i äkta stil.

Köper Marriott's Grand Chateau timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Marriott Grand Chateau innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Grand Chateau, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Grand Chateau

Travel & Leisure Group specialiserar sig också i att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marts Marts fastighet. Så om du har det Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Grand Chateau.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Grand Chateau kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.