Foto av Marriotts Phuket Beach Club
Foto av Marriotts Phuket Beach Club
Foto av Marriotts Phuket Beach Club
Foto av Marriotts Phuket Beach Club
Foto av Marriotts Phuket Beach Club

Adress: Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Phuket Beach Club


Laddad med svängande palmer i en avslappnad och avskild del av Thailand, Marriott Phuket Beach Club utstrålar stillhet och lugn, vilket gör det till en drömplats att varva ner. Orörda stränder sträcker sig miles, och din närmaste granne är det fattomlösa Andamanhavet. Uppmärksamhet på detaljer, inslag av unik thailändsk lyx och personlig service är telefonkorten för denna tysta men livliga timeshare-utväg. Du har full och obegränsad tillgång till bekvämligheterna och faciliteterna på JW Marriott Phuket Resort, tillsammans med det hyllade Mandara Spa som ger dig tillgång till en verkligt föryngrande bortskämd upplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club är en otroligt väl avrundad tidsdelning Resort, som erbjuder inte bara en flykt från vardagen, utan också möjligheten att lära sig nya saker - prova handen på Thai Cooking Cooking Course, lära sig Batik tygmålning, trapezens konst, upptäck salsadansen och slappna av vid solnedgången Med yoga eller pilates. Njut av ett urval av kulinariska läckerheter från över tio restauranger, var och en med sin egen speciella vridning. Rese och fritid Rekommenderar starkt denna sällsynta möjlighet att utforska spänningen, mysteriet och äventyret i Thailand innan det blir knäppt.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver N / A
Gold 21-38
Gold Holiday N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35

Köper Marriotts Phuket Beach Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Marriotts Phuket Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Phuket Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Phuket Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Phuket Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts Phuket Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Marriotts Phuket Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.