Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge

Adress: Marriott's Canyon Villas, 5220 E Marriott Dr, Phoenix, AZ 85054, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge


Hittade i staden Scottsdale, Arizona USA Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge erbjuder en perfekt blandning av aktiviteter och avkoppling med stort familjehus, 36-hålet Wildfire Golf Course, gym och utomhuspool. Andra aktiviteter på plats inkluderar tennis och ett spa med två nivåer med 48 behandlingsrum. Rese och fritid föreslå tidsdelning Ägare som bor på Marriott's Canyon Villas tar sig tid att promenera genom Gamla Stan Scottsdale, ett område som är känt för sina modebutiker, konstgallerier, restauranger, barer och nattklubbar. Fläktar utomhus kan till och med gå på Camelback Mountain, båda ligger bara en halvtimes bilresa.

Gäster som bor på Marriott's Canyon Villas, som vill ge sig ut, kommer med glädje att höra anläggningen erbjuder gratis parkering på plats. Det finns också en busservice som finns i närheten och onsite biluthyrning görs av Hertz.

timeshare Ägare på Marriott's Canyon Villas kommer att hitta en rad aktiviteter på Desert Ridge, inklusive en teater, spa, barns lekcenter och reseguider bland annat. Det finns också ett brett utbud av restauranger i närheten som lämnar mycket att välja mellan.Timeshare till salu på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge kommer i ett utbud av ett och två sovrum villor med rymliga vardagsrum och matsalar, fullt utrustade kök, lyxiga mastersviter med king size-sängar och stora soakkar. timeshare Ägare som bor här kommer att hitta villor erbjuder många hem som bekvämligheter inklusive en tvättmaskin / torktumlare, tv och DVD-spelare. Det finns också ett värdeskåp på rummet för att hjälpa till med sinnesfrid.

Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Fitnessrum - Utrustad, Tvättmöjligheter, Lås-Off, Restaurang, Swimmingpool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Klubbhus, Dag Spa, Underhållning - Levande, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tennis
Flygplats
Phoenix / PHX16 Miles / 26 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.