Foto av Maeva Inter Residences Tignes
Foto av Maeva Inter Residences Tignes
Foto av Maeva Inter Residences Tignes
Foto av Maeva Inter Residences Tignes
Foto av Maeva Inter Residences Tignes

Adress: Val Claret, Tignes, Frankrike,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-maeva-inter-residences_8063.html

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Maeva Inter Residences Tignes


Drömmer du om en semester på pister av de franska Alperna? Letar du efter boende som ger fantastisk tillgång till sluttningarna av Tignes? Vad sägs om några fantastiska faciliteter att varva ner i slutet av en lång dag upp och ner i pulvret? Titta inte längre än tidsdelning på Maeva Inter Residences Tignes.

Den här skidorten är bara en 100m från skidliftarna, vilket gör det till en idealisk plats att njuta av din årliga skidsemester. Anläggningen består av fler än 150 lägenheter, alla inredda med din komfort i åtanke. 7-våningsbyggnaden har två hissar, vilket betyder att tillgång till rummet är lätt. Och denna speciella utväg ger dig också förmånliga priser på många vintersport att dela med din fest: mountainbike på snö, snowkite och Freeride. Dessutom finns det två pendlar tillgängliga, som går hela dagen och natten, beroende på din resväg.

Rummen är enkelt och traditionellt inredda, med alla nödvändiga faciliteter. Ägare och gäster kan fullt ut njuta av den uppvärmda inomhuspoolen och bastun, en utlåningstjänst som innehåller fonduesatser, böcker, strykmöjligheter och mycket mer. I närheten hittar du olika välbefinnande och gym, tillsammans med det livliga centrumet av Val Claret. Vad mer kan du önska? Rese och fritid timeshare mäklare tror att de som älskar att åka skidor kommer att älska Maeva Inter Residences Tignes.

Maeva Inter Residences Tignes Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Husdjur tillåtna, handdukar, sängkläder, tv
Resort faciliteter
Spelhall / -rum, Inomhuspool, Bastu, TV i lobbyn, Biljard eller biljard, På plats - Pool - Totalt antal pooler: 1
Närliggande faciliteter
Salong, Nattklubb, Bankomat / bank, Fitnesscenter (1.0 mi)
Flygplats
Genève eller Lyon - 200kms
Checka in ut
Söndag lördag

Köper Maeva Inter Residences Tignes timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Maeva Inter Residences Tignes innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Maeva Inter Residences Tignes varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Maeva Inter Residences Tignes

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheten Maeva Inter Residences Tignes. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Maeva Inter Residences Tignes.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Maeva Inter Residences Tignes kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.