Foto av Laguna Golf & Country Club
Foto av Laguna Golf & Country Club
Foto av Laguna Golf & Country Club
Foto av Laguna Golf & Country Club
Foto av Laguna Golf & Country Club

Adress: Amarilla Golf & Country Club, San Miguel de Abona, Teneriffa, 38620,
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Laguna Golf and Country Club


Laguna Golf and Country Club är inte främmande för öron av golfentusiaster runt om i världen. Masters och World Classic 18-håls championship golfbanor krona grunden för denna premiär country club i Singapore. Mästerkursen presenterar över sju tusen meter av Championship Tees med en 72 par och 740 och 144 kurs och lutning betyg.

Men mer än i världsklass kurser, Rese och fritid timeshare mäklare hitta det finns mer till Laguna Golf and Country Club som glädjer människor som söker de finaste sakerna i livet. Detta boende har också ett klubbhus i utväg, gym, tennisbanor och över två hundra lyxiga rum och villor. Dessa övertygande enheter har glasögon i full längd som har utsikt över mästerskapets golfbanor, tillsammans med överdådig design, inredning och bekvämligheter som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna tidsdelning ägare.

Dessutom upplever gästerna ojämförlig gästfrihet på VIP Private Dining Room. The Royal Treatment Spa är också benämnt med läkning och lugnande behandlingar i hemliga trädgårdar för bästa avslappning och komfort. Ett klassiskt urval av matställen lockar besökare, som serverar mat och dryck, oöverträffad i öster. En stor balsal och foajé och exklusiv medlemszon är också på plats för att fullt ut hylla gästerna.

Köpa Laguna Golf & Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Laguna Golf & Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Laguna Golf & Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Laguna Golf & Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Laguna Golf & Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Laguna Golf & Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Laguna Golf & Country Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.