Foto av Chayofa Country Club
Foto av Chayofa Country Club
Foto av Chayofa Country Club
Foto av Chayofa Country Club
Foto av Chayofa Country Club

Adress: Urbanizacion Chayofa, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Kanarieöarna 38640, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.united-paradise.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Chayofa Country Club


Spanien är ett fantastiskt val för ett semestermål eftersom det är nära, tillgängligt och maten är otroligt, men Teneriffa skiljer sig verkligen från mängden. Med en blandning av bergigt landskap och nästan tropiska stränder finns det något för alla.

De som gillar att koppla av vid havet har fler alternativ än vad vi kan lista här, men våra favoritstränder är av den vulkaniska svarta sanden som är unika för Kanarieöarna. Snorkling och dykning erbjuds, liksom surfing och vindsurfing. Temperaturen är tempererad året runt, vilket är bra för sportiga typer som vill fly från en annan brutal brittisk sommar.

Chayofa Country Club är en Rese och fritid Timeshare mäklare favorit, med en stor pool för energiska barn och en välutrustad tidsdelning Att verkligen ge en bra bas för utforskning. Prova en läcker smörgås från baren för att få juice att flyta på morgonen innan du går ut på en äventyrsdag eller välja en mer vuxen drink för att se solen gå ner. För en riktigt speciell tillflyktsort erbjuder Chayofa Country Club ett komplett utbud av sol, hav och avkoppling.

Chayofa Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Övningsutrustning, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Hälsoklubb, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Squash, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (6.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (2.0 miles) Vattenskidåkning (2.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köper Chayofa Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Chayofa Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Chayofa Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Chayofa Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Chayofa Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Chayofa Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Chayofa Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.