Foto av Akeld Manor and Country Club
Foto av Akeld Manor and Country Club
Foto av Akeld Manor and Country Club
Foto av Akeld Manor and Country Club
Foto av Akeld Manor and Country Club

Adress: Akeld Manor, Shoreston, Seahouses, Northumberland, NE71 6TA, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.akeldmanor.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Akeld Manor and Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det vackra engelska gränsområdet erbjuder en utmärkt miljö för detta tidsdelning och de pittoreska stugorna som utgör den älskvärda Akeld Manor & Country Club. Den är baserad längst ner i Cheviot Hills, vid Northumberland National Park, som ligger cirka femton minuter från kusten och inom två miles från Wooler, där butiker och värdshus kan hittas.

De självhushålliga 4 Star-stugorna ligger i grupper inom de rymliga grunderna, med många små gårdar. Herrgården själv har en stor muromgärdad trädgård med utmärkt privatliv, som alla skapar ett fantastiskt utbud av semesterboende, vilket gör det till ett idealiskt val för alla åldersgrupper. Det finns en fritidsanläggning som har ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive jacuzzi, bastu, välutrustat gym, spelrum, snookerrum, bibliotek, presentbutik och en uppvärmd inomhuspool och spa. Köken är välutrustade och enheterna är bekvämt inredda.

Travel & Leisure Group tror att detta nådiga herrgård, som ligger i hektar med gemensamma grunder, är den perfekta tillflyktsorten för familjer som söker en bra lokalisering tidsdelning med mycket att se och göra i den vackra landsbygden.

Akeld Manor och Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Öppen spis (Enheter), Öppen spis (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barnomsorg, Träningsutrustning, Spelrum, Bastu, Pool (inomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Fiske (5.0 miles), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang (2.0 miles),
Flygplats
Newcastle - (45 miles - 72 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag

Köper Akeld Manor och Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Akeld Manor och Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Akeld Manor och Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Akeld Manor och Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Akeld Manor och Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Akeld Manor och Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Akeld Manor och Country Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.