Foto av Puerto Anfi
Foto av Puerto Anfi
Foto av Puerto Anfi
Foto av Puerto Anfi
Foto av Puerto Anfi

Adress: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.anfi.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Puerto Anfi


Beläget på sydvästra kusten av Gran Canaria på Kanarieöarna, Rese och fritid är glad att presentera Club Puerto Anfi, som har en underbar utsikt över Anfi hjärtformade ö, marina och havet. Detta tidsdelning resort erbjuder ett brett utbud av sport-, spel- och fritidsfaciliteter för att hjälpa hela familjen att njuta.

På grund av dess närhet till marinan kan du också hitta ett brett utbud av lokala vattenaktiviteter som en dagsutflykt på en båt, fiskeutflykter för hela familjen, en dolphin spotting kryssning och dykning på din tröskel.

Club Puerto Anfi erbjuder en rad aktiviteter och underhållning som Maroa Club de Mar Beach Club ligger vid hamnen eller utbudet av barer och restauranger som finns i Anfi Plaza. I närheten hittar du fiskebyn Arguineguin, hem till flera barer och restauranger populära bland turister och lokalbefolkningen lika med många restauranger som specialiserat sig på färsk fisk som fångats samma dag.

Staden Arguineguin erbjuder också bra transportförbindelser med färjetrafik till närliggande Puerto Rico de Gran Canaria och Puerto de Mogan. Det finns också en kollektiv busslinje på väg till andra städer på ön, så du hittar alltid mycket att göra när du besöker din tidsdelning.

Lägenheterna erbjuder en rymlig balkong som fångar morgonsolen med fantastisk utsikt mot havet, och lägenheterna själva har 1, 2 eller 3 sovrum som erbjuder alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en femstjärnigt utväg.

Puerto Anfi Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Hiss (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / torktumlare (Alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
Lördag, måndag

Köper Puerto Anfi timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Puerto Anfi innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Puerto Anfi, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Puerto Anfi

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Puerto Anfi. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Puerto Anfi.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Puerto Anfi kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.