Foto av Langdale
Foto av Langdale
Foto av Langdale
Foto av Langdale
Foto av Langdale

Adress: Stora Langdale, nära Ambleside, Cumbria, LA22 9JD, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.langdale.co.uk

Klicka här för att se fler objekt till salu och hyra på Langdale


Det finns de som strålar ut på utländska helgdagar varje chans de får, och det finns de som uppskattar skönheten och undra i vårt eget land. Lake District är en av de mest andetagande områdena i England, en som Wordsworth blev kär i och skrev dikt efter dikt om. Nationalparken är ett inspirerande landskap och värt seriöst hänsyn till tiden bort.

Langdale är en lyx tidsdelning boende med femstjärniga stugor i vackra grunder. Faciliteterna inkluderar en inomhuspool, ett gym, tennisbana, restauranger och, naturligtvis, en traditionell brittisk pub. Rese och fritid timeshare mäklare gillar särskilt alternativen för middag på Langdale, där det är möjligt att ha traditionell biljett eller mer eleganta erbjudanden, men där allt är säkert att vara utsökt.

Ta din familj eller gå ensam och njut av den djupa utsikten, de poetiska kullarna, den branta vinden och de lyxiga spa-faciliteterna på Langdale, följt av en lokal öl och en natt i den mjukaste sängen du någonsin har upplevt. Vi garanterar att du inte kommer ångra att välja en vistelsekation. Lake District är den vise mannen, inte de fattiga männen.

Langdale faciliteter

Enhetsfaciliteter
Uthyres (Alla Enheter), Diskmaskin (Enhet), Öppen spis - Enhet (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Pool (inomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (11.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (6.0 miles), Sjö (Närliggande), Medicinsk utrustning (5.0 miles) Tennis (i närheten), Vattenskidor (5.0 miles), vindsurfing (5.0 miles),
Flygplats
Manchester - (120 miles - 193 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Langdale timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Langdale innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Langdale varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Langdale

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Langdale-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Langdale.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Langdale kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.