Foto av Williamsburg Plantation
Foto av Williamsburg Plantation
Foto av Williamsburg Plantation
Foto av Williamsburg Plantation
Foto av Williamsburg Plantation

Adress: 4870 Longhill Road, Williamsburg, VA 23188, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationvillageresorts.com/VVR/williamsburg_plantation/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Williamsburg Plantation


Om du älskar USAs historia, så har du utan tvekan hört talas om Williamsburg, Virginia. Och om du älskar att bygga din semester runt kultur och historiska attraktioner finns det ingen tidsdelning som passar bättre än Vacation Village Williamsburg Plantation. Det är ett idealiskt läge för familjevänliga och roliga semester under de kommande åren. Du hittar bara några minuter från American Revolution Museum, Jamestown Settlement, Colonial Williamsburg och många fler. Prisbelönta nöjesparker ligger också i närheten av Busch Gardens och Water Country USA.

Anläggningens boende är perfekt för resor som familj och vänner kan njuta av tillsammans, utan att behöva boka separata rum med hopp om att vara nära varandra. Anläggningen kan bekvämt acceptera parter som sträcker sig upp till fyra sovrum i sina lägenheter och sviter. Underhållning och njutning är en film när du överväger hela kök, vardagsrum och matsalar. Många har nyligen blivit renoverade, men behåller fortfarande hemmet-från-hemmet känslan som drar semesterfirare tillbaka år efter år.

Förälskad i 78 hektar av grunder, inomhus och utomhuspooler, ett spa på plats, jacuzzi, grillar och närheten till shopping och andra tidsfordriv. Om du arbetar under resan finns det även fiberoptisk Wi-Fi för att göra saker enkelt. Och oroa dig inte för dina husdjur, eftersom de är välkomna också på en först till kvarn Rese och fritid timeshare mäklare är stolta över att presentera Vacation Village Williamsburg Plantation.

Köper Williamsburg Plantation timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Williamsburg Plantation innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Williamsburg Plantage varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Williamsburg Plantation

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Williamsburg Plantation. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Williamsburg Plantation.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Williamsburg Plantage kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.