Foto av Pestana Palm Gardens
Foto av Pestana Palm Gardens
Foto av Pestana Palm Gardens
Foto av Pestana Palm Gardens
Foto av Pestana Palm Gardens

Adress: Pestana Palm Gardens, Vale de Centeanes, Praia do Carvoeiro, Lagoa, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.palmgardensalgarve.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Palm Gardens


Hittade i Portugal, RCI Gold Crown Resort Pestana Palm Gardens ligger inbäddat nära ett brett utbud av sevärdheter och aktiviteter i Praia do Carvoeiro. Någon som äger tidsdelning Här hittar du den här små fiskebyen som en populär plats bland familjer med ett brett utbud av aktiviteter: gott om affärer och en vacker, skyddad sandstrand med en rad barer och kaféer i närheten.

Gäster här hittar det finns en rad andra aktiviteter i närheten, inklusive båtturer, vattensporter som dykning och snorkling, vandringsleder och ett aktivt nattliv. Faciliteterna inkluderar pool, barnpool, poolbar, ett litet gym på plats, bastu, massageanläggningar, ridning, vattensporter och mer. Hotellets restaurang är också mycket populär bland gästerna som serverar utsökt mat av medelhavssortiment.

Timeshare på Pestana Palm Gardens finns i en rad radhus med två sovrum med ett fullt utrustat rymligt kök med spis, kyl och frys och mikrovågsugn. Gästerna kommer att upptäcka radhus med breda skjutdörrar som vetter mot en trädgård och vanligtvis erbjuder utsikt över havet. Radhus har även tvättmaskin, satellit-TV, luftkonditionering, telefon och hårtork.

Köper Pestana Palm Gardens timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Palm Gardens innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Palm Gardens varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Palm Gardens

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Palm Gardens. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Palm Gardens.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Pestana Palm Gardens kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.