Foto av Bakgatla
Foto av Bakgatla
Foto av Bakgatla
Foto av Bakgatla
Foto av Bakgatla

Adress: Bakgatla Gate, Pilanesberg National Park, POBox 6651, Rustenburg 0300, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.goldenleopardresorts.co.za

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Bakgatla? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Pilanesberg National Park är en fristad för storspel i en malariafri miljö i Sydafrika. Föredragen av resenärer för dess tillgänglighet jämfört med andra spel reserver i regionen, denna park spricker med vilda djur, rik på ekologi, och ligger i det vackra landskapet av en gammal vulkan. Upplev denna fulla safari och njut av en tidsdelning stanna på Bakgatla Resort. Rekommenderas för övervägande av Rese och fritid timeshare mäklare, ligger denna husvagn och tältort i hjärtat av parken och garanterar en stor expedition.

Äventyrsturer och utomhusaktiviteter som fågelskådning, utflykter och speltäkter gör att du kan dyka längre in i din semester. Det finns också en simbassäng, lekplats, restaurang, grillplats, mini-mart och konferens- och ablusionsfaciliteter för din bekvämlighet. Under tiden hitta ett lugnt tillflyktsort i kolonialstilens chalet, vilket är bäst för långvariga gäster. Detta boende har ett loft, kök och kylskåp. Under tiden, för dem som längtar efter en mer rustik upplevelse, njut av det verkställande safari tältet eller välj campingplatser och husvagnar som kan elektrifieras eller på annat sätt. Alla rum har ett badrum. Utan tvekan har Bakgatla tänkt på allt du behöver för en härlig semester.

Bakgatla Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Konferensfaciliteter, Restaurang, Simbassäng, Telefon
Närliggande faciliteter
Golf (6.0 miles), Livsmedelsbutik (6.0 miles), Medicinsk utrustning (6.0 miles)
Flygplats
Tambo International Airport - 200 km
Checka in ut
Fredag

Köpa Bakgatla timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Bakgatla innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Bakgatla varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Bakgatla

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Bakgatla fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Bakgatla.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Bakgatla kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.