Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina

Adress: Sierra Marina, Ctra. De Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina


Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

Om det du letar efter i Fraktionerat ägande Är ett idealiskt läge, rymligt boende och högkvalitativa faciliteter, se längre än Club La Costa på Sierra Marina. Beläget i Malaga, Spanien, Kan denna utväg på Costa del Sol skryta upp till fjorton solstimmar varje dag vid vissa tider på året - perfekt för att arbeta med solbränna medan du lägger dig vid en av de sex poolerna på platsen. Maten görs enkelt genom att inkludera fullt utrustat kök, inklusive mikrovågsugn och spis, i din enkelt men smakfullt inredda lägenhet, och det finns också många restauranger och kaféer på platsen.

Det är lätt att komma runt med den kostnadsfria pendelservice som betjänar de olika delarna av orten. Om du vill utforska det lokala området, med oändligt många sevärdheter och attraktioner, är det ungefär en tio- till tjugo minuters promenad till centrum - eller du kan utnyttja de pålitliga lokala transporttjänsterna för att komma runt. Njut av utsikten över havet eller bergen från din balkong eller uteplats. Rese och fritid Tror att om du funderar på det Fraktionerat ägande, Du skulle väl rekommenderas att överväga Club La Costa på Sierra Marina.

Köpklubb La Costa Fraktionell äganderätt Sierra Marina timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Fraktional Ownership Sierra Marina

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Fraktionalt ägande Sierra Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.