Foto av Worldmark Indio
Foto av Worldmark Indio
Foto av Worldmark Indio
Foto av Worldmark Indio
Foto av Worldmark Indio

Adress: 42-151 Worldmark Way, Indio, Kalifornien 92203, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.worldmarktheclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Worldmark Indio? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


WorldMark Indio i Kalifornien, USA är synonymt med familjen kul. Solsken året runt, sensationella vattenfunktioner och en central plats i Coachelladalen ser till att det finns något för alla. Anläggningen ligger intill Golf Club i Terra Lago och ligger nära Indio, Fantasy Springs Resort Casino och Palm Springs Aerial Tramway.

Köper Worldmark Indio timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Worldmark Indio innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Worldmark Indio varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Worldmark Indio

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Worldmark Indio-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Worldmark Indio.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Worldmark Indio kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.