Foto av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace
Foto av Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.vivaresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace är platsen att gå till om du letar efter den ultimata lyxen, låter dig bli bortskämd och behandlad som kunglighet. Det finns en mängd val när det kommer till mat, så mycket att den enda svårigheten är att välja vad man ska äta! A tidsdelning på denna resort är en fantastisk investering i din framtida semester eftersom Dominikanska republiken är en vacker, lugn ö som går från klarhet till klarhet. Oavsett vad som händer i ditt eget liv hemma, kommer en flykt till denna vackra oas att få dig att känna dig avslappnad och föryngrad, redo att möta världen.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar stranden platsen för denna utväg, vilket betyder att från din lägenhet till solstolar handlar det bara om några enkla steg. Bayahibe är det perfekta läget för lite vila och avkoppling, men orten har så underbara faciliteter som du kanske måste tvinga dig att gå och utforska. Så vacker som Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace är det synd att missa på att vandra genom Dominikanska republikens naturliga skönhet och förundra sig i din fantastiska omgivning.

Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (En del enheter, Ingen / Delvis), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpassning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Träningsutrustning, Fiske, Frisör, Ridning, Tvättservice, Live underhållning, Medicinska faciliteter, Restaurang, Bastu, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Spa, Pool, tennis, vattenskidor, vindsurfing,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles),, *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, onsdag

Köper Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.