Foto av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto av Villas Sol Hotel and Beach Resort

Adress: Promotora La Costa, Playa Hermosa, Costa Rica,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.villassol.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Villas Sol Hotel and Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa Rica är synonymt med utsökta skönhet, långa stränder som tycks sträcka sig på dagar, svagt blöjande palmer och klar blå himmel. Om det här låter som en typ av plats som ringer till dig för en semester, kan vi inte skylla på dig!

Rese och fritid timeshare mäklare älskar Playa Hermosa på kusten av ön. Det är möjligt att njuta av nästan vilken strandaktivitet du kan tänka dig, från simning och snorkling till fiske. För de dagarna känner du att du vill utforska, ta dig på en båt och kryssa över vågorna, sjunka i solens strålar och doppa under ytan så ofta för att förundras över den färgglada världen nedanför. Det är alla tillgängliga från Villas Sol Hotel and Beach Resort.

A tidsdelning i Costa Rica är ett utmärkt sätt att se till att du håller dig aktiv eftersom ön är känd för sin biologiska mångfald och fantastiska landskap. Om du tröttnar på stranden, gå till en vulkan eller inlandet till en regnskog för att lära dig om vilda djur och ekologi. När du har spenderat all energi och vill gå i pension med en kall dryck, är Villas Sol Hotel and Beach Resort det perfekta valet. Med ett allomfattande alternativ är du säker på att hitta något att kittla din fina varje natt av din vistelse, och utsikten är utav denna värld.

Villas Sol Hotel and Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (vissa enheter, ingen / full), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Strand, Båtliv, Barnomsorg, Barnpool, Konferensfaciliteter, Fiske, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Dykning (Utrustning finns), Snackbar, Pool, Vattenskidåkning (Utrustning tillgänglig), Vindsurfing ,
Närliggande faciliteter
Bankomat (6.0 mi), Dykning, Vindsurfing, Vattenskidåkning, Golf - driving range (12.0 mi), Safari (50.0 mi)
Flygplats
Liberia International - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köpa Villas Sol Hotel och Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villa Sol Hotel och Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villas Sol Hotel och Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas Sol Hotel and Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Villas Sol Hotel och Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Villas Sol Hotel och Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Villas Sol Hotel och Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.