Foto från Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto från Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto från Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto från Villas Sol Hotel and Beach Resort
Foto från Villas Sol Hotel and Beach Resort

Adress: Promotora La Costa, Playa Hermosa, Costa Rica,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.villassol.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Villas Sol Hotel and Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Costa Rica är synonymt med utsökt skönhet, långa stränder som tycks sträcka sig i flera dagar, mjukt vajande palmer och klarblå himmel. Om det här låter som den sortens plats som ringer till dig för en semester, kan vi inte skylla på dig!

Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar Playa Hermosa på öns kust. Det är möjligt att ägna sig åt nästan vilken strandaktivitet du kan tänka dig, från simning och snorkling till fiske. För de dagar du känner att du vill utforska, sätta dig på en båt och kryssa över vågorna, sola dig i solens strålar och doppa under ytan då och då för att förundras över den färgglada världen nedanför. Det är allt tillgängligt från Villas Sol Hotel and Beach Resort.

A tidsdelning i Costa Rica är ett bra sätt att se till att du håller dig aktiv eftersom ön är känd för sin biologiska mångfald och otroliga landskap. Om du tröttnar på stranden, bege dig till en vulkan eller inåt landet till en regnskog för att lära dig om djurlivet och ekologin. När du har spenderat all din energi och vill dra dig tillbaka med en kall drink är Villas Sol Hotel and Beach Resort det perfekta valet. Med ett all-inclusive-alternativ kommer du garanterat att hitta något att kittla dig varje kväll under din vistelse, och utsikten är inte av den här världen.

Villas Sol Hotel and Beach Resort Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (vissa enheter, ingen / full), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Strand, Båtliv, Barnpassning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Fiske, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Dykning (utrustning tillgänglig), Snackbar, Pool, Vattenskidåkning (utrustning tillgänglig), Vindsurfing (utrustning tillgänglig) ,
Närliggande faciliteter
Bankomat/bank (6.0 km), dykning, vindsurfing, vattenskidor, golf - driving range (12.0 km), safari (50.0 km)
Flygplats
Liberia International - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köper Villas Sol Hotel and Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villas Sol Hotel and Beach Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villas Sol Hotel and Beach Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas Sol Hotel and Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Villas Sol Hotel and Beach Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Villas Sol Hotel and Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Villas Sol Hotel och Beach Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.