Foto av Villa Andropoff
Foto av Villa Andropoff
Foto av Villa Andropoff
Foto av Villa Andropoff
Foto av Villa Andropoff

Adress: Valgeranna k la, 88326 Audru vald, Estland,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.andropoff.ee

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Villa Andropoff? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Affär och fritid storslagna på Villa Andropoff i den vackra kusten av Parnu, Estland. En ståtlig byggnad en gång exklusiv till de högsta sovjetiska ledarna och gäster hälsar tidsdelning ägare på denna lyxiga ombyggda semesterort och konferenscenter. Boenden kommer i lägenhet bungalows med två eller tre sovrum sover fyra till sex personer. Varje ligger nära vattnet och har bekvämligheter som uteplats och gräsmatta, vindsvåning, vardagsrum, pentry och eget badrum med dusch och bastu.

Det finns en seaside restaurang och bar på plats, plus en grillplats, delad lounge, spelrum och Wi-Fi. Rese och fritid timeshare mäklare godkänner högt av mötes- och träningsfaciliteterna, vilket inkluderar ett fullt utrustat konferensrum med plats för upp till nittio.

På din fritid finns det mycket att göra. Tallskogar omger Villa Andropoff, liksom femhundra meter vit sandstrand. Arbeta på solbränna, bygga sandslott och flörta med vågorna under sommarmånaderna. På vintern, glida ner sanddynerna och njut av utmärkt skidåkning. En 18-håls golfbana ligger också i närheten. Alternativt kan du besöka huvudstaden Tallinn som nås på två timmar med bil eller åka till Helsingfors via reguljära färjetjänster.

Köpa Villa Andropoff timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villa Andropoff innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villa Andropoff varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villa Andropoff

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Villa Andropoff-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Villa Andropoff.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Villa Andropoff kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.