Foto av The Villas at Banyan Bay
Foto av The Villas at Banyan Bay
Foto av The Villas at Banyan Bay
Foto av The Villas at Banyan Bay
Foto av The Villas at Banyan Bay

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.banyanbay.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Villas at Banyan Bay? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Villas på Banyan Bay till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Villas på Banyan Bay Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full),
Resort faciliteter
Biluthyrning (Utrustning finns), Strand, Båtliv (Utrustning finns), Barnomsorg (Utrustning finns), Barn s Pool, Fiske (Utrustning finns), Tvättstuga (Utrustning finns), Levande underhållning, Restaurang, Dykning (Utrustning tillgänglig) Snackbar, Simbassäng, Telefon, Vattenskidor (Utrustning finns), Vindsurfing (Utrustning finns),
Närliggande faciliteter
Kasino (2.0 miles), konferensfaciliteter (närliggande), träningsutrustning (3.0 miles), golf (8.0 miles), livsmedelsbutik (närliggande), frisör (2.0 miles), medicinsk utrustning (2.0 miles), lekplats (2.0 miles) , Shoppingområde (2.0 miles), tennis (2.0 miles),
Flygplats
Belize International - (2 miles - 3 km)
Checka in ut
lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på The Villas at Banyan Bay

När du köper timeshare på egendomar som The Villas at Banyan Bay, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr villorna vid Banyan Bay innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Villas på Banyan Bay varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på villorna vid Banyan Bay

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja villorna i Banyan Bay. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med The Villas at Banyan Bay.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda villorna vid Banyan Bay kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.