Foto av The Village Holiday Club
Foto av The Village Holiday Club
Foto av The Village Holiday Club
Foto av The Village Holiday Club
Foto av The Village Holiday Club

Adress: Koutouloufari Village Holiday Club, Alexi Minoti 4, Koutouloufari, Nomos Irakliou, 70014 Kreta, Grekland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.koutouloufarivillage.gr

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på The Village Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hittade på ön Kreta i Grekland. Denna underbara RCI Gold Crown Resort ligger bland olivlundar med underbar utsikt över havet. Village Holiday Club ligger i den traditionella kretensiska byn Koutouloufari. Rese och fritid tro Koutouloufarito vara en populär by bland turister med många stränder sevärdheter och sevärdheter. Koutoufari har en traditionell känsla för det och är känd för sina smala asfalterade gator och traditionella stenhus med välvda dörröppningar och vinodlingar med täckta gårdar.

Village Holiday Club hävdar att erbjuda en autentisk kretensisk upplevelse till gäster och tidsdelning ägare lika med utvecklingen som stannar i överensstämmelse med omgivningarna har byggts med en kretensisk arkitektur stil. Bostaden på orten har byggts i grupperade grupper av småhus för att likna stadsdelar. Village Holiday Club har till och med gått in i ansträngningarna att återställa stenhus på plats och varit inrymt i orten.

De som är intresserade av att köpa tidsdelning på Village Holiday Club hittar du boende i en rad fullt möblerade ett sovrum och studiolägenheter plus traditionella hus med utsikt över trädgården, poolen och havet. Boendet har tillräckligt med utrymme för att rymma upp till sex personer och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive individuellt kontrollerad luftkonditionering, hårtork, satellit-TV, DVD-spelare, telefon och fullt utrustat kök eller pentry bland annat. Fullständig information om boende finns här.

Village Holiday Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Bastu, Snacksbar, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Livsmedelsaffär (i närheten), Tvättservice (i närheten), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning i närheten, Vattenskidåkning i närheten, Windsurfing
Flygplats
Iraklion - (14 miles - 22 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Att köpa Village Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Village Holiday Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Village Holiday Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Village Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Village Holiday Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Village Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Village Holiday Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.