Foto av The Sandcastle på Birch Bay
Foto av The Sandcastle på Birch Bay
Foto av The Sandcastle på Birch Bay
Foto av The Sandcastle på Birch Bay
Foto av The Sandcastle på Birch Bay

Adress: 7866 Birch Bay Drive, Blaine, WA, 98230, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.sandcastleatbirchbay.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Sandcastle at Birch Bay? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Sandslottet vid Björkbåten till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Sandcastle vid Birch Bay Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (10.0 miles), Skidåkning (15.0 miles), Fiske (75.0 miles), Golf (75.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Skidåkning (10.0 miles) , Frisör (10.0 miles), Ridning (10.0 miles), Sjö (15.0 miles), Live underhållning (I närheten), Medicinsk utrustning (25.0 miles), Lekplats (20.0 miles), Shoppingområde (2.0 miles), Skidskola 20.0 miles), Tennis (75.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
Flygplats
Seatac International Airport - (120 miles - 193 km)
Checka in ut
lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på The Sandcastle vid Birch Bay

När du köper timeshare på fastigheter som Sandcastle på Birch Bay, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Sandcastle på Birch Bay innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Sandcastle på Birch Bay varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sandcastle vid Birch Bay

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Sandcastle på Birch Bay-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med The Sandcastle på Birch Bay.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Sandcastle på Birch Bay kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.