Foto av The Rockies Condominiums
Foto av The Rockies Condominiums
Foto av The Rockies Condominiums
Foto av The Rockies Condominiums
Foto av The Rockies Condominiums

Adress: 1945 Cornice Road, PO Box 881120
Steamboat Springs, CO, 80488, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.crs-steamboat.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Rockies Condominiums? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på The Rockies Condominiums till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

The Rockies Condominiums Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Tvättservice, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtuthyrning (i närheten), Båtliv (40.0 miles), längdskidåkning (närliggande), utförsåkning (närliggande), träningsutrustning (3.0 miles), fiske i närheten, spelrum (i närheten) Butik (närliggande), Hälsoklubb (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Sjö (40.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (3.0 miles), Lekplats (i närheten), Racquetball (1.0 miles) Restaurang (i närheten), Bastu (3.0 miles), Skidskola (i närheten), Tennis (3.0 miles), Vattenskidor (40.0 miles), Vindsurfing (40.0 miles),
Flygplats
Denver International - (180 miles - 289 km)
Checka in ut
Söndag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på The Rockies Condominiums

När du köper timeshare på fastigheter som The Rockies Condominiums, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Rockies Condominiums innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Rockies Condominiums varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Rockies Condominiums

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Rockies Condominiums fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Rockies Condominiums.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Rockies Condominiums kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.