Foto från The Riviera Resort & Spa
Foto från The Riviera Resort & Spa
Foto från The Riviera Resort & Spa
Foto från The Riviera Resort & Spa
Foto från The Riviera Resort & Spa

Adress: Marfa, Lo Mellieha, MALTA
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på The Riviera Resort and Spa


Riviera Hotel & Spa ligger på norra Malta, i ett av de bäst bevarade områdena med utsikt över den natursköna Marfabukten. Beläget i den idylliska medelhavsatmosfären, koppla av med oförstörd utsikt över öarna Gozo och Comino.

timeshare ägare på Riviera Hotel & Spa har tillgång till ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive en inomhuspool med havsvatten, fullservice Thalasso Spa Center och två utomhuspooler med havsvatten. ett brett utbud av terapi- och skönhetsbehandlingar finns på Elysium Spa.

Du har nu möjlighet Riviera Hotel & Spa erbjuder ett brett utbud av restauranger i världsklass samt barer för sina uppskattade gäster.

The Riviera Resort & Spa Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Matta (Vissa Enheter), Kök (Vissa Enheter, Ingen / Full),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnomsorg, Barnpool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Fiske, Spelrum, Frisörsalong, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Dykning, Snackbar, Spa, Squash, Simbassäng (inomhus), Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Casino (6.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (2.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), Tennis (6.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malta International - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
lördag

Köper The Riviera Resort & Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Riviera Resort & Spa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Riviera Resort & Spa varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Riviera Resort & Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Riviera Resort & Spa-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med The Riviera Resort & Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda The Riviera Resort & Spa kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.