Foto av Pines Resort
Foto av Pines Resort
Foto av Pines Resort
Foto av Pines Resort
Foto av Pines Resort

Adress: 79 Dungarvon Street, Wanaka, 9305, Nya Zeeland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.thepinesresort.co.nz

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Pines Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ristade av glaciärer och omgivna av statyiska berg, Lake Wanaka och staden Wanaka ligger vid foten av Nya Zeelands södra alper. Med skidfälten så nära intill har den en gång så lilla gruvstaden blivit ett turistmecka. Förutom skidåkning kan gästerna njuta av vandring, sightseeing i bergen med flyg och glaciärvandringar. På sommaren blir området en vattenlekplats. Prova jet-båt, forsränning, öringfiske, yachting, vindsurfing, vattenskidor och mycket mer på detta tidsdelning. Vid The Pines Resort, testa din backhand på tennis, koppla av i spaet eller jaga den lilla vita bollen på golfbanan bredvid.

Pines Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Lekplats, Bastu, Spa, Simbassäng, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (1.0 miles), Båtliv (Närliggande), längdskidåkning (9.0 miles), utförsåkning (12.0 miles), träningsutrustning (närliggande), Fiske (närliggande), golf i närheten, mataffär Ridning (3.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (1.0 miles), Vattenskidåkning (6.0 miles)
Flygplats
Queenstown - (62 miles - 99 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köper Pines Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pines Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pines Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pines Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pines Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pines Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Pines Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.