Foto av The Compass Club
Foto av The Compass Club
Foto av The Compass Club
Foto av The Compass Club
Foto av The Compass Club

Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Compass Club


Compass Club är en flytande timeshare-klubb med flera resorter. Medlemskap i Compass Club tillåter dig att göra en bokning via Nexus Leisure i en lägenhetstyp och säsong som motsvarar ditt medlemskap (precis som flytande tid enligt ovan), men i en av de tre orterna på Kanarieöarna - Club Tarahal, Club Tenerife och Las Adelfas utan att betala en växlingsavgift.

Om du inte vill åka till någon av dessa orter ber du Nexus Leisure att sätta in en vecka åt dig till RCI Spacebank och sedan byta någon annanstans genom RCI.

Compass Club-medlemmar kan ta sina semesterveckor på någon av Nexus-resorterna på Kanarieöarna, vilket ger ett val mellan Teneriffas grönskande norr eller soliga söder och Lanzarote med dess arkitektoniska läckerheter och vulkaniska underverk.

Compass Premier-medlemmar har alla dessa valmöjligheter och en värld mer därtill, med ett urval av lyxresorter på fem separata kontinenter. Tillgängliga resortalternativ inkluderar platser i Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Indien, Indonesien, Mexiko, Skottland, Spanien och Thailand, med fler alternativ som ständigt läggs till.

Köpa The Compass Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr kompassklubben innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Compass Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Compass Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Compass Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Compass Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Compass Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.