Foto av Sunterra Desert Paradise Resort
Foto av Sunterra Desert Paradise Resort
Foto av Sunterra Desert Paradise Resort
Foto av Sunterra Desert Paradise Resort
Foto av Sunterra Desert Paradise Resort

Adress: 5165 South Decatur Boulevard, Club Sunterra Semester II, Las Vegas, 891181520,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Sunterra Desert Paradise Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det tar bara en omtale av Las Vegas Strip och omedelbart är ditt sinne whirring med bilder av non-stop action och spänning. timeshare Ägarna förväntar sig bara det bästa från detta område: Premium boende, god mat, fantastiskt nattliv och femstjärniga kasinon och underhållning. Rese och fritid timeshare mäklare säkerställer att du kommer att uppleva allt det på Diamond Resorts Desert Paradise Resort i Las Vegas, Nevada - och kanske ännu mer. Det här är staden för överskott trots allt.

Bathe tills ditt hjärtats innehåll under den ljusa glöden av neonljusen, och senare dra sig tillbaka till detta boende med bekvämligheter i resort-stil, perfekt för att ladda upp dig. Få underbar sömn och var redo för en annan hög energi omgång med att utforska stadens underverk. Rummen är rymliga och inredda till hög standard och har luftkonditionering och takfläkt, vardagsrum, bäddsoffa, grundläggande TV och DVD-spelare, matsal, komplett kök, tvättmöjligheter, badrum med hårtork och trädgårdspanna och balkong .

Också på plats finns flera uppvärmda pooler med badtunna och plaska, spa och gym och Wi-Fi. Innan du går ut, prata med conciergen för att få snabba rabatter också. På Diamond Resorts Desert Paradise Resort är du säker på att njuta av livet till fullo.

Köper Sunterra Desert Paradise Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunterra Desert Paradise Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunterra Desert Paradise Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunterra Desert Paradise Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Sunterra Desert Paradise Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Sunterra Desert Paradise Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Sunterra Desert Paradise Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.