Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club

Adress: Mamora Bay, St Pauls, St Johns, Antigua och Barbuda
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.stjamesclubantigua.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på St. James Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Upptäck ett karibiskt paradis i form av timeshare på St James Club, Antigua. Denna fantastiska all inclusive resort ligger på en hundra tunnland sydöstra halvön, en exklusiv gömställe. Atmosfär här kan liknas med en avslappnad strandklubb, men standarder och service här är allt annat än vardagliga. Gäster och ägare kan välja att dra sig tillbaka från världen eller driva spännande sökande vattensporter, för att bara nämna en lokal rekreation.

Anläggningen erbjuder ett brett utbud av antingen rum, sviter eller villor. Några av dessa erbjuder direkt tillgång till stranden med privata terrasser och överdådiga inomhusmöbler. Våra kunder berättar att de älskar att besöka år efter år för att se vad som är nytt - anläggningen har rykte för att ständigt reinvestera för att ge gästerna den bästa upplevelsen som möjligt. Tippa in i det kalla, blåa vattnet och dra fördel av de kostnadsfria vattensporterna (kajakpaddling, pedalbåt och katamaran segling finns alla). Det finns också sex pooler att njuta av, tillsammans med ett helt nytt gym, salong och spa. De tillgodoser till och med fullt ut för familjer, med dedikerade barnmöjligheter.

Fyra restauranger på plats kan rymma varje smak, från vardaglig till kontinental. Alternativt kan du äta i hemtrevliga omgivningar med fullt utrustat kök och matsalterrass till ditt förfogande - perfekt för mer intima kvällar under solnedgångshimlen. För dem som vill lounge, kommer personalen att ta drycker direkt till dig, även blanda dem direkt på stranden! För en tillflyktsort som är ett snitt över resten kan Travel and Leisure Group timeshare-mäklare inte prata tillräckligt mycket med St. James Club.

St. James Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Jacuzzi / bubbelpool, pool, salong, Spa: Massage, Ansiktsbehandlingar, Spikservice, Kroppsbehandlingar, Presentbutik eller tidningskiosk, Fitnesscenter
Närliggande faciliteter
-
Flygplats
-
Checka in ut
15: 00 - söndag, fredag, lördag

Köper St James Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr St. James Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med St. James Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid St. James Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i St. James Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med St. James Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder St. James Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.