Foto av Residence Paris - St Germain
Foto av Residence Paris - St Germain
Foto av Residence Paris - St Germain
Foto av Residence Paris - St Germain
Foto av Residence Paris - St Germain

Adress: Le Saint Germain, 16, rue Boutebrie, 75005, Paris, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.capfun.co.uk/residence-hotel-paris_saint_germain-site-EN.html

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residence Paris - St Germain? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I Paris är alla stenar laddade med historia, undra runt monument och katedraler och utforska stadens förflutna. Inom några hundra meter, besök Pantheon, Notre-Dame, Sorbonne och i stunder tar du dig till Louvren, Triumfbågen, Les Invalides och Eiffeltornet.

Dessa lägenheter är idealiskt belägna i centrala Paris, och erbjuder en diskret charm av ett elegant hotell bara några minuter från Boulevard Saint Germain och Clunys museums grunder.

En hiss serverar fem våningar av fullt utrustade lägenheter, från studior till trerumslägenheter fördelade över två våningar.

Köpa Residence Paris - St Germain timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr bostad Paris - St Germain innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Paris - St Germain varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Paris - St Germain

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Paris - St Germain. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Residence Paris - St Germain.

Någon som tittar på Sälja timeshare med användning av Residence Paris - St Germain kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.