Foto av Club Regina Cancun vid Westin
Foto av Club Regina Cancun vid Westin
Foto av Club Regina Cancun vid Westin
Foto av Club Regina Cancun vid Westin
Foto av Club Regina Cancun vid Westin

Adress: Boulevard Kukulcan Kilometro 20.5, Lotes 70 och 71, Zona 2 Hotelera, Cancun, Quintana Roo 77500, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubregina.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Raintree's Club Regina Cancun? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Cancun i Quintana Roo, Mexiko suger på stranden. Hotellet ligger vid stranden Kukulkan Boulevard, och erbjuder gästerna obegränsat tillträde till ett privat strandområde, tillsammans med nästan sjuttiotal rum som har balkong eller uteplats som öppnar för en fantastisk utsikt över havet, som sensually strävar i den pulverformiga vita sanden.

Stor och bekväm, var och en av dessa attraktiva tidsdelning enheter presenterar en vilsam tillflyktsort. De moderna rummen har en minimalistisk design och är utrustade med bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler, king size-säng och badrum med bubbelbadkar. Anslutande eller angränsande rum finns tillgängliga. Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar att du begär en sådan enhet för familjer eller större grupper som bor i orten.

Samtidigt charmar en rymlig utomhuspool gästerna inom logi. Njut av en bra bada eller koppla av i solstolarna kring det blå vattnet. Efter besök på restaurangen för att ha god mat. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Skulle du behöva arbeta finns det ett affärscenter för att möta dina behov. Vidare, om du behöver hjälp, låt den specialiserade flerspråkiga personalen på Club Regina Cancun hjälpa dig med alla dina behov. Din tillfredsställelse är alltid prioriterad här.

Club Regina Cancun vid Westin Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (vissa enheter, ingen / delad), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Hälsoklubb, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Spa, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
All-inclusive resa (Valfritt), Fiske (5.0 miles), Golf (2.0 miles),
Flygplats
Cancun International - (8 miles - 12 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köp Club Regina Cancun vid Westin timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Regina Cancun på Westin innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Regina Cancun på Westin varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Regina Cancun vid Westin

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Regina Cancun på Westin fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Regina Cancun på Westin.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Regina Cancun på Westin kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.