Foto av Playa del Secreto
Foto av Playa del Secreto
Foto av Playa del Secreto
Foto av Playa del Secreto
Foto av Playa del Secreto
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Playa del Secreto? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Playa del Secreto till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Playa del Secreto faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnomsorg, Barnens pool, Konferensfaciliteter, Fiske, Frisör, Tvättservice, Hiss, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snacksbar, Swimmingpool, Vattenskidåkning, Vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Golf (4.0 miles), livsmedelsbutik (i närheten), ridning (7.0 miles),
Flygplats
Acapulco International - (9 miles - 14 km)
Checka in ut
lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Playa del Secreto

När du köper timeshare på fastigheter som Playa del Secreto, är du garanterad en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Playa del Secreto innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Playa del Secreto varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Playa del Secreto

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Playa del Secreto. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Playa del Secreto.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Playa del Secreto kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.