Foto från Pine Cliffs Resort
Foto från Pine Cliffs Resort
Foto från Pine Cliffs Resort
Foto från Pine Cliffs Resort
Foto från Pine Cliffs Resort

Adress: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.pinecliffs.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Pine Cliffs Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Vid ankomsten till den prisbelönta Pine Cliffs Golf & Country Club är det lätt att se varför denna utväg är en av de ledande lyx- och familjeorterna i Europa. Rese och fritid Är stolta att presentera tidsdelning Alternativ som finns här med sin fantastiska miljö med utsikt över klipporna i Praia de Falesia och den prestigefyllda strandpromenaden på Algarve, Portugal. Perfekt i solskenet och en äkta dold juvel i Albufeira, är denna stora utväg designad på det traditionella portugisiska sättet med vackert kakelarbete och sedvanliga färger.

Under din vistelse kommer du att bli behandlad med femstjärnigt boende och faciliteter - inklusive ett brett utbud av sportfaciliteter såsom den fantastiska golfbanan 9-hålet, tennisbanor, val av fyra pooler och vattensporter - tillsammans med olika kulinariska spelplatser som Återspegla en rad internationella och lokala rätter. Om det är en bortglömd semester som du är ute efter, dra nytta av skönhetssalongen, hedeklubben, affärer och butiker. Det finns även en barnby för yngre gäster som bevisar det tidsdelning på Pine Cliffs Golf & Country Club har verkligen något för alla.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-10, 44-51
Gold 11-26, 36-43, 52
Platina 27-35
Gamla gamla silver 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter), tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Strand, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Gym, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis, Vattenskidor , Bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Casino (10.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (3.0 miles), Dykning (10.0 miles), Squash (Närliggande)
Flygplats
Faro - (30 miles - 48 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, onsdag

Köper Pine Cliffs Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pine Cliffs Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pine Cliffs Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pine Cliffs Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Pine Cliffs Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Pine Cliffs Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Pine Cliffs Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.