Foto av Pilio Holiday Club
Foto av Pilio Holiday Club
Foto av Pilio Holiday Club
Foto av Pilio Holiday Club
Foto av Pilio Holiday Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.untthevacationclub.gr

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Pilio Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Pilio Holiday Club till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Pilio Holiday Club-faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), öppen spis - enhet (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Konferensfaciliteter, Öppen spis, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Pool, Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (2.0 miles), Downhill Skiing (27.0 miles), Livsmedelsbutik (i närheten), Medicinska anläggningar (2.0 miles), Ski School (27.0 miles), Vattenskidor (7.0 miles), Wind Surfing (7.0 miles),
Flygplats
Athens International - (230 miles - 370 km)
Checka in ut
lördag

Njut av ett hemifrån-upplevelse på Pilio Holiday Club

När du köper timeshare på fastigheter som Pilio Holiday Club garanteras du att du kommer undan varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, lugn paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pilio Holiday Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pilio Holiday Club, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Pilio Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Pilio Holiday Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Pilio Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Pilio Holiday Club kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.