Foto av Pestana Viking Hotel
Foto av Pestana Viking Hotel
Foto av Pestana Viking Hotel
Foto av Pestana Viking Hotel
Foto av Pestana Viking Hotel

Adress: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestana.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Pestana Viking Hotel? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Platsen för Pestana Viking Hotel kunde inte vara bättre som tidsdelning ligger direkt vid kusten, med fantastisk utsikt över havet. Poolen är en spektakulär välsignelse till orten, och Rese och fritid timeshare mäklare älskar att koppla av vid poolen med en sval drink genom dagens hetta.

Algarve har tempererade temperaturer året runt, så oavsett när du besöker dig kommer du att kunna delta i utomhusaktiviteter som vandring genom den fantastiska landsbygden, besöka historiska städer och simma på stranden. För dem som är mer energiska finns det möjligheter att lära sig vindsurfing och surfa i närheten.

Portugal är känt för skaldjur och det skulle vara synd att inte skämma bort med gott om färskt lokalpris, särskilt så nära havet. Landets vinscene är uppslukande, och en vinho verde, den delikatess som är speciellt för regionen, måste provas minst en gång under ditt besök. Pestana Viking Hotel erbjuder välskötta trädgårdar, oöverträffad utsikt, ett lyxigt poolområde och en spektakulär frukost. Det är inte svårt att se varför det är ett av våra bästa val för Portugal!

Pestana Viking Hotel Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnens pool, Spelrum, Frisör, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Båtliv (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles),
Flygplats
Faro - (33 miles - 53 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Pestana Viking Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Viking Hotel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Viking Hotel varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Viking Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Viking Hotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Viking Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Pestana Viking Hotel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.