Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia

Adress: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestanavacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Pestana Porches Praia? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


I en fantastisk klippe-topp miljö omgiven av lummiga trädgårdar och fantastisk utsikt är där du hittar tidsdelning vid Pestana Porches Praia. Denna utväg, som ligger i Algarve, Portugal, erbjuder gästerna den ultimata destinationen för att göra minnen till en livstid. Din stora och välutrustade lägenhet väntar på att kuva dig i en känsla av semester lyx, och du hittar en riklig balkong för uteservering.

Anläggningens saltvattenpool är alltid en träff, och en mindre barnpool ligger i närheten så att du verkligen kan koppla av att veta att dina barn har lika mycket kul som dig. Gästerna kan också utnyttja faciliteterna på Vikinghotellet bredvid, inklusive restauranger, barer, utomhuspooler och det populära hälsocenteret med jacuzzi, bastu, ångbad, gym och massörer.

Anläggningen har utsikt över Atlanten och erbjuder direkt tillgång till en skyddad strand. Du kommer också att hitta en gratis pendelservice till Armacao de Pera om du vill våga ut ur grunderna. Staden Porches är hem för många historiska byggnader och pittoreska kaféer, och Albufeira är en kort bilresa. Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar starkt med tanke på din nästa semester investering på Pestana Porches Praia.

Pestana Porches Praia Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barn s Pool, Träningsutrustning, Spelrum, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Båtliv (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles),
Flygplats
- (33 miles - 53 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Pestana Porches Praia timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Porches Praia innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Porches Praia varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Porches Praia

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Porches Praia. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Porches Praia.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Porches Praia kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.